באנר לפוסטים

פפטידים בקוסמטיקה

פפטידים

מהו פפטיד, מה תפקידו בגוף וכיצד הוא הפך למרכיב חשוב בטיפול הקוסמטי?

פפטיד הוא למעשה שרשרת של חומצות אמינו הקשורות ביניהן בקשר פפטידי. הפפטידים נמצאים באופן טבעי בגופנו וגם בחיות ובצמחים, אך בשנים האחרונות החלו להוסיף אותם באופן פעיל גם לתוך תכשירים קוסמטיים, במטרה לנצל את התכונות הייחודיות שלהם לטובת מראה עור הפנים.

פפטידים בקוסמטיקה

בגוף האדם יש לפפטידים תפקידים רבים. הם משמשים כהורמונים, מתפקדים כשליחים ואחראים על תקשורת בין תאי העצב. בתכשירים הקוסמטיים משתמשים בפפטידים קצרים, שיש להם יכולת לחדור לתוך השכבות הפנימיות של עור הפנים. המטרה לעורר את ההגנה הטבעית של העור, על ידי עידוד של ייצור קולגן ואלסטין. יש גם פפטיד אשר מסייע בהרפיה של הקשר בין השריר לעצב ועל ידי כך מטשטש קמטים ומדמה את פעולת הבוטוקס המוכר. את נוכחות הפפטידים בתכשירים הקוסמטיים תוכלו לזהות בשמות מטרקסיל, כרונוליין וארגילרין.

לשימוש בפפטידים יש יתרונות רבים גם לשיפור מרקם העור ומראהו וגם לטיפול במצבים מורכבים יותר כמו עור אדמומי ומגורה ופצעוני אקנה.

מוצרי  ADN פני בן עמי משלבים בחוכמה ובריכוזים מיטביים בין מרכיבים תרופתיים פעילים, צמחים, פקעות וחומצות טבעיות בניהן חומצה אזלאית.

ADN - ייצור ישראלי

ייצור קוסמטיקה ישראלי

השארת תגובה