באנר לפוסטים

חומצה מנדלית

חומצה מנדלית

 ידועה כמרכיב חשוב בטיפולי אנטי אייג’ינג והבהרת כתמים. כל מה שרציתם לדעת על חומצה מנדלית

חומצה מנדלית מופקת משקדים ובדומה לחומצה מאלית, גם היא שייכת לקבוצת החומצות ההידרוקסיות, אך היא נחשבת לעדינה שבהן. החומצה המנדלית מורכבת ממולקולה ארוכה ולכן היא אינה חודרת לשכבות העור העמוקות אלא פועלת בעיקר על שכבת העור העליונה.

חומצה מנדלית יתרונות ושימושים

חומצה מנדלית היא בעלת תכונות אנטי בקטריאליות ולכן היא מסייעת לנקות את העור ולהגן עליו. ניקוי הנקבוביות מאפשר להפחית את כמות הפצעונים וגם לנקות את הנקודות השחורות שנוצרות (קומודונים). בנוסף, חומצה מנדלית מעודדת גם את חידוש תאי העור בשכבה העליונה ומעכבת את ייצור פיגמנט המלנין ולכן היא נחשבת ליעילה גם כטיפול בהבהרת כתמי פיגמנטציה ושיפור מרקם העור.

השימוש בחומצה מנדלית מתאים לכל סוגי העור, גם לבעלי עור רגיש, והיא אינה אמורה לגרום לגירוי או אדמומיות. עם זאת, כמו בכל טיפול ובטיפול בעור הפנים במיוחד, חשוב להתייעץ עם קוסמטיקאית מומחית, כדי לוודא התאמה ומינון מומלצים.

מוצרי  ADN פני בן עמי משלבים בחוכמה ובריכוזים מיטביים בין מרכיבים תרופתיים פעילים, צמחים, פקעות וחומצות טבעיות בניהן חומצה מנדלית.

ADN - ייצור ישראלי

ייצור קוסמטיקה ישראלי

השארת תגובה